• Bankenlaan 62a

    1944 NN Beverwijk

Inspectie Valbeveiliging

 

De wereld van valbeveiliging is voortdurend in beweging. Gebouwen en daken worden op andere manieren en met andere materialen ontworpen, waardoor systemen voor veiligheid continu moeten worden aangepast. Ook wetten en regels worden steeds strenger en boetes hoger, wanneer valbeveiliging niet voldoet aan de eisen.

 

Wist u dat:

– valbeveiliging vanaf 2,5 meter verplicht is
– ook in een hoogwerker valbeveiliging moet dragen
– de meeste ongelukken gebeuren onder de 5 meter hoogte
– er een risico inventarisatie nodig is voordat men op hoogte gaat werken
– men een boete kunt krijgen voor het niet dragen van valbeveiliging

Wilt u deze dienst laten uitvoeren klik dan hier.

Valbeveiliging harnas4

Goed werk lever je met goed materieel.

De wet- en regelgeving voor arbeidsmiddelen eist daarom ook dat het materieel waar je mee werkt tenminste eenmaal per jaar wordt gekeurd. Deze verplichte inspectie moet worden uitgevoerd door een deskundig persoon. Door het materieel periodiek te laten keuren ben je zeker van kwaliteit en veiligheid.

De tijd tussen twee opeenvolgende keuringen is 1 jaar. Onze keurmeester zal na de keuring het desbetreffende apparaat/installatie voorzien van een keuringssticker.
Op deze sticker is af te lezen wanneer de volgende keuring dient plaats te vinden.

De keuringslocatie gaat ten alle tijden in overleg met de klant. Gezien de mobiliteit van onze keurmeester is het altijd mogelijk om op locatie te keuren. Zeker wanneer er grote hoeveelheden gekeurd dienen te worden, is het te adviseren dit op locatie door onze keurmeester te laten uitvoeren.

Mocht de desbetreffende het desbetreffende installatie/machine afgekeurd worden, dan zal met de klant besproken worden welke actie te ondernemen. Onze keurmeester zal een advies uitbrengen over wat deze actie kan zijn.

Pro Dedicated | Webdesign, Webshop (hosting), Print & Grafisch Design