• Bankenlaan 62a

    1944 NN Beverwijk

NEN 2484

 

In de Nederlandse norm NEN 2484 is vastgelegd waaraan ladders en trappen voor professioneel gebruik moeten voldoen.

Zie voor meer info: A-blad ladders

 

(Bron: VOLANDIS handboek arbeidsmiddelen algemeen)

Ladders

NEN-EN 1004

 

De norm voor rolsteigers is de EN 1004. Deze norm stelt zwaardere eisen aan rolsteigers dan de vervallen norm HD 1004. Rol- en vouwsteigers dienen te voldoen aan de EN 1004 en voorzien zijn van de benodigde sterkte- en stabiliteitsberekeningen.

 

Doel

Het veilig en gezond realiseren van een veilige en gezonde bruikbare tijdelijke werkplek op hoogte door middel van een rolsteiger, waardoor het aantal ongevallen tijdens opbouw, demontage en gebruik verminderd.

Zie voor meer info: A-blad rolsteigers

Wilt u deze dienst laten uitvoeren klik dan hier.

Goed werk lever je met goed materieel.

De wet- en regelgeving voor arbeidsmiddelen eist daarom ook dat het materieel waar je mee werkt tenminste eenmaal per jaar wordt gekeurd. Deze verplichte inspectie moet worden uitgevoerd door een deskundig persoon. Door het materieel periodiek te laten keuren ben je zeker van kwaliteit en veiligheid.

De tijd tussen twee opeenvolgende keuringen is 1 jaar. Onze keurmeester zal na de keuring het desbetreffende apparaat/installatie voorzien van een keuringssticker.
Op deze sticker is af te lezen wanneer de volgende keuring dient plaats te vinden.

De keuringslocatie gaat ten alle tijden in overleg met de klant. Gezien de mobiliteit van onze keurmeester is het altijd mogelijk om op locatie te keuren. Zeker wanneer er grote hoeveelheden gekeurd dienen te worden, is het te adviseren dit op locatie door onze keurmeester te laten uitvoeren.

Mocht de desbetreffende het desbetreffende installatie/machine afgekeurd worden, dan zal met de klant besproken worden welke actie te ondernemen. Onze keurmeester zal een advies uitbrengen over wat deze actie kan zijn.

Pro Dedicated | Webdesign, Webshop (hosting), Print & Grafisch Design